Facebook
Kirpputori Vilma\
» Info     |     » Vuokrausehdot

VUOKRAUSEHDOT

 

 

MYYNTIPAIKAN VARAUS

 

Myymäläkartan ja aikataulukon avulla voit varata mieleisesi myyntipaikan Vilma’s Kirpputorille

.

Voit varata myyntipaikan netistä, puhelimitse tai paikanpäällä myymälässämme. Varaus on sitova ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Voit peruuttaa varauksen viimeistään viikkoa (7 pv) ennen vuokrajakson alkua, tällöin saat vuokran kokonaisuudessaan takaisin, muuten perimme maksun varauksen mukaan. Netissä tehdystä varauksen vuokrasta hyvitämme asiakkaalle kaksi euroa (2 €) vähemmän. Tähän on syynä palvelumaksut, jotka joudumme maksamaan nettipalveluntarjoajalle jokaisesta tehdystä nettivarauksesta.

Jos olet varannut useita myyntijaksoja peräkkäin, voit lyhentää tai peruuttaa niitä ilmoittamalla siitä viikkoa ( 7 pv) ennen, muutoin maksu peritään varauksen mukaan.

 

 

TUOTTEIDEN HINNOITTELU

 

Tuotteet hinnoitellaan Vilma’s Kirpputorin kassajärjestelmän viivakooditarroilla, muita hintalappuja ei voi käyttää.  Älä yritä kopioida tarroja.Tarrat voit noutaa myymälästä myyntipaikan maksun jälkeen.

Jokainen tuote tulee hinnoitella selkeästi muste- tai tussikynällä ja kuvata tuote mahdollisimman tarkasti. Merkitse hinta viiden (5) sentin tarkkuudella. 

Jos muutat hintaa, tee aina uusi hintalappu – emme myy tuotetta jos hintaa on käsin korjattu.

Kiinnitä hintalaput huolella, hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

Ilman tekstiä olevia tuotteita emme myy, muista aina kuvailla tuote mahdollisimman tarkasti

 

 

ALOITUS

 

Myytävät tavarat voi tuoda alkamispäivää edeltävänä päivänä seuraavasti

 

ma-pe klo  17-18

la         klo  14-15

 

Ilmoittaudu kassalla ennen tavaroiden tuontia.

Kaikki tavarasi tulee sopia vuokraamaasi myyntimoduuliin. Poistamme tuotteet käytäviltä siisteyden ja turvallisuuden vuoksi. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja.Myyntimoduuleihin ei saa kiinnittää nauloja tai ruuveja,teippejä käytettäessä vuokraaja poistaa teipinjäljet tyhjennyksen yhteydessä.

 

 

LOPETUS

 

Myyntipaikan tulee olla tyhjä ja siivottu päättymispäivänä. Ilmoittaudu kassalle ennen paikkasi tyhjennystä. Hintalappuja ei saa poistaa myymälässä, jokaisessa poisvietävässä tuotteessa tulee olla hintalappu paikallaan. Henkarit jätetään myyntimoduuleihin paikalleen.

 

ma-pe klo 16:30 mennessä        ( Käteistilittäjät klo 16 mennessä )

la         klo 13:30 mennessä       ( Käteistilittäjät klo 13 mennessä )

 

Tarkasta löytötavarapiste ennen lähtöäsi ettei sinne mahdollisesti jää omia tavaroitasi

 

Jos myyntipaikkaa ei tyhjennetä ajallaan, veloitamme tyhjennyksestä 10 €  tyhjennys maksun.

 

 

TILITYS

 

Tilitykset suoritetaan myyntijakson päätyttyä arkisin joko käteisellä tai pankkitilille.

Ensisijaisesti suoritamme tilitykset pankkitilille jakson loputtua tai sopimuksen mukaan. 

La-su aikana päättyneet myyntijaksot tilitetään seuraavana arkipäivänä.

Kokonaismyynnistäsi peritään 5 % provisio.

Tilitykset ovat nähtävissä myynninseurannassa, tilityslistat tulostetaan vain pyydettäessä.

 

Tilityksen jälkeen tapahtunut myynti – voi olla että joku tuotteistasi on vielä tilityshetkellä asiakkaan ostoskorissa. Näiden tuotteiden jälkimyynti on tarkistettavissa seuraavana päivänä.

Säilytämme jälkimyyntejä 2 viikkoa ( 14 pv) sen jälkeen niitä ei enää tilitetä. Muista kysyä  kahden viikon sisällä mahdollisesta jälkimyynnistä.

 

 

MYYJÄN VASTUU

 

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta ja vastuulla. Ethän myy rikkinäistä tuotetta ilman että siitä on maininta hintalapussa. Viallisten tai vaarallisten sähkölaitteiden myynti ehdottomasti kielletty !

Sähkölaitteiden on oltava toimivia ja suomessa hyväksyttyjä.

 

 

Myyjä tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla ja vastaa siitä, että tavarat ovat laillisesti myytävissä ja hänen hallinnassaan. Vilma’s Kirpputori ei ole korvausvelvollinen tavaroista rikkoutumisen,varkauden, katoamisen, tulipalon,savuvahingon, murron, vesivahingon,sähkökatkoksen, ilkivallan,vahingonteon tai minkään muun vastaavan odottamattoman tapahtuman yhteydessä seuranneesta tavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta.

 

 

 

 

MYYNTIIN EI SAA TUODA

 

Alkoholi- tai tupakkatuotteita, laittomia piraattituotteita, aseita tai räjähteitä, teräaseita, kopioituja tai itse poltettuja CD tai DVD tuotteita, myrkyllisiä aineita, lääkkeitä, palavia tai helposti syttyviä nesteitä, aikuisviihde- tai muita K-18 tuotteita, auton- tai mopon renkaita, rikkinäisiä tai ei CE-hyväksyttyjä sähkölaitteita, elintarvikkeita.

Vilma’s Kirpputori pidättää oikeuden poistaa kielletyt tai sopimattomat tuotteet myynnistä.