Facebook
Kirpputori Vilma\
» Info     |     » Vuokrausehdot

Vilma's Kirpputori  vuokraa myyntipaikkoja  ja myyntipaikat ovat tarkoitettu käytetyn tavaran myyntiin. Myyntipaikoilla voi olla satunnaisia uusia  tuotteita, mutta emme vuokraa paikkoja ammattimaiseen uuden tavaran myyntiin. Poikkeuksena on itse valmistetut käsityöt ja muut vastaavat tuotteet.

 

Vilma's Kirpputori tarjoaa myyjälle valoisat ja siistit tilat sekä tilavat, muunneltavat myyntipaikat tuotteiden myyntiin. Matoille, suksille ja lumilaudoille liikkeessämme on oma myyntitila (1-3 tuotetta kerralla)  Vitriinipaikka ( 1-3 tuotetta kerralla ) Ison tavaran paikka (1 tuote kerralla) nämä sisältyvät myyntipaikan hintaan. Ison tavaran paikka on tarkoitettu tuotteille, jotka eivät fyysisesti mahdu omalle myyntipaikalle. ( max mitat noin 1m x 1m) Myyjän käytössä on myös kärryt helpottamaan tavaroiden siirtoa autosta myymälään.

 

Vaatehenkarit sisältyvät hintaan, mustat henkarit aikuisten vaatteille ja värikkäät henkarit lasten vaatteille. Huom! käytäthän aikuisten vaatteille vain mustia henkareita.


Lapsille meillä on viihtyisä leikkipaikka, jossa lapset leikkivät vanhempien vastuulla.

 

Varkauksia torjumme nykyaikaisella tallentavalla kameravalvonnalla, hälytysjärjestelmällä ja hälytinporteilla.

 

Myyntipaikkoja Vilma's Kirpputorilla on yli 200 kpl  ja ne ovat muunneltavissa tarpeenne mukaan

Mallikuvat myyntimoduleista löydät hinnasto sivulta.

 

Tervetuloa myymään ja ostoksille !

 

 

 

MYYNTIPAIKAN VARAUS

 

Pöytäkartan avulla voit varata mieleisesi myyntipaikan

Voit varata myyntipaikan netistä, puhelimitse tai paikan päällä myymälässämme. Varaus on sitova ja maksu suoritetaan varauksen yhteydessä. Voit peruuttaa varauksen viimeistään viikkoa ( 7 pv ) ennen vuokrajakson alkua, tällöin saat vuokran kokonaisuudessaan takaisin, muuten perimme maksun varauksen mukaan.

Jos olet varannut useita myyntijaksoja peräkkäin, voit lyhentää tai peruuttaa niitä ilmoittamalla siitä kaksi viikkoa ( 14 pv ) ennen, muuten maksu peritään varauksen mukaan.

 

 

HINNOITTELUOHJE

 

Tuotteet hinnoitellaan Vilma’s Kirpputorin kassajärjestelmän viivakooditarroilla, muita hintalappuja ei voi käyttää.  Älä yritä kopioida tarroja.

Tarrat voit noutaa myymälästä  myyntipaikan varauksen ja maksun jälkeen.

Jokainen tuote tulee hinnoitella selkeästi muste- tai tussikynällä ja kuvata tuote mahdollisimman tarkasti, ilman tekstiä olevia tuotteita emme myy. Merkitse hinta viiden (5) sentin tarkkuudella.

 

Jos muutat hintaa, tee aina uusi hintalappu – emme myy tuotetta jos hintaa on käsin korjattu.

Kiinnitä hintalaput huolella, hintalaputtomia tuotteita emme voi myydä.

 

Jos laitat tuotteeseen hälytinnapin, laita hintalapputarra hälyttimen väliin.

Kysy lisäohjeet henkilökunnalta hälyttimien kiinnitykseen, katso kuva hälyttimen kiinnityksestä.

 

CD- ja DVD levyt voit tuoda säilytykseen kassalle, jätä vain kannet myyntipaikallesi. Levyt laitetaan suodatinpusseihin ja merkitään , henkilökunnalta saat tarvittaessa lisäohjeita levyjen säilytykseen kassalla, katso kuva DVD levyjen merkitsemisestä.

 

Merkitse verhoihin, mattoihin ja päiväpeittoihin mitat hintalappuun, matot kannattaa kääriä rullalle ja sitoa kiinni.

 

Oman vuokrapaikan alennusmyynti

 

Voit halutessasi asettaa myytäville tuotteillesi alennuksen. Alennus on asiakasnumerokohtainen, EI PAIKKAKOHTAINEN  ja se asetetaan myyjän asiakasnumeron perustietoihin.Järjestelmässämme myynti kirjautuu aina asiakasnumeron perusteella, ei myyntipaikan. Asetuksen jälkeen kaikista tuotteista menee määritelty alennus. Valittu alennusprosentti ilmoitetaan kassalla tai puhelimitse ( ei sähköpostitse ) ja se asetetaan heti voimaan ( ei ennakkoilmoituksia ) Omalle myyntipaikalle viedään alennuskyltti ja kassajärjestelmä vähentää automaattisesti asetetun alennuksen. Hintoja ei tarvitse muuttaa. Jos sinulla on tuotteita vitriinissä, matto/suksi-  ja isontavaran paikalla, saat alennuslapun myös niihin tuotteisiin. Valmiita alennuskylttejä on 30%, 50%, 70%


 

Nettihinnoittelu


Nyt voit myös hinnoitella tuotteesi valmiiksi netissä. Kirjaudu sisään tunnuksillasi ja mene kohtaan "hinnoittelu". Sinne voit kirjoittaa kuvauksen tuotteesta (25 merkkiä) ja tuotteen hinnan 5 sentin tarkkuudella. Kun näin hinnoiteltu tuote myydään, näkyy tuotekuvaus myös myyntilistassasi netissä ja helpottaa myynnin seuraamista. Tarrat tulostetaan aina kirpputorilla.


 

ALOITUS

 

Myytävät tavarat voi tuoda aloituspäivää edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana

 

ma - pe    klo  17-18

la              klo  14-15

 

Kaikki tavarasi tulee sopia vuokraamaasi myyntimoduliin. Älä täytä paikkaasi kerralla liian täyteen, siisti ja sopivasti täytetty paikka myy paremmin. Poistamme tuotteet käytäviltä siisteyden ja turvallisuuden vuoksi. Myyntipaikan siisteydestä vastaa vuokraaja.


Voit halutessasi ostaa meiltä siistimispalvelun vuokra-ajallesi

7 päivää / 7 €

Yksittäinen päivä / 1,5 €


 

 

LOPETUS

 

Myyntipaikan tulee olla tyhjä ja siivottu päättymispäivänä. Ilmoittaudu kassalle ennen paikkasi tyhjennystä. Hintalappuja ei saa poistaa myymälässä, jokaisessa poisvietävässä tuotteessa tulee olla hintalappu paikallaan.Henkarit jätetään moduleihin paikoilleen.

 

ma - pe   klo 16.30 mennessä           ( Käteistilittäjät klo 16 mennessä )

la             klo 13.30 mennessä          ( Käteistilittäjät klo 13 mennessä )


 

Tarkasta löytötavarapiste ja hintalaputtomat tuotteet ennen lähtöäsi ettei sinne mahdollisesti jää omia tavaroitasi.


Jos myyntipaikkaa ei tyhjennetä ajallaan, veloitamme tyhjennyksestä 10 € maksun.

 

 

TILITYS

 

Tilitykset suoritetaan myyntijakson päätyttyä  joko käteisellä tai pankkitilille.

Ensisijaisesti suoritamme tilitykset pankkitilille (huomioi 1-3 pankkipäivää).

Pankkitilinumeron voit lisätä itse Omat Tiedot kohdassa profiilissasi.

Pankkitilitykset maksetaan myyntijakson päätyttyä seuraavana arkipäivänä.

Tilitys maksetaan sopimuksen allekirjoittaneelle henkilölle.

Tarkasta tilitys välittömästi paikan päällä, emme huomio jälkikäteen ilmoitettuja virheitä tilityksessä.

 

Käteistilitykset tehdään arkisin klo 16 mennessä ja lauantaisin klo 13 mennessä

Huomioi tämä jos haluat käteistilityksen

 

JÄLKIMYYNTI  Tilityksen jälkeen tapahtunut myynti – voi olla että joku tuotteistasi on vielä tilityshetkellä asiakkaan ostoskorissa. Jälkimyynnin voit kätevästi tarkistaa myynninseurannastasi. Jos sinulle on tullut myyntiä tilityksen jälkeen, nouda jälkimyyntitilitys mahdollisimman pian käteisellä kassalta.

Säilytämme jälkimyyntejä 2 viikkoa ( 14 pv ), sen jälkeen niitä ei enää tilitetä.

 

Tilitykset ovat nähtävissä myynninseurannassa, tilityslistat tulostetaan vain asiakkaan pyynnöstä.


 

 

MYYJÄN VASTUU

 

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta ja vastuulla. Ethän myy rikkinäistä tuotetta ilman että siitä on maininta hintalapussa. Tuo myyntiin vain CE-hyväksyttyjä ja sähköturvallisia laitteita. Viallisten tai vaarallisten sähkölaitteiden myynti ehdottomasti kielletty !

 

 

Myyjä tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla ja vastaa siitä, että tavarat ovat laillisesti myytävissä ja hänen hallinnassaan. Vilma’s Kirpputori ei ole korvausvelvollinen tavaroista rikkoutumisen,varkauden, katoamisen, tulipalon,savuvahingon, murron, vesivahingon,sähkökatkoksen, ilkivallan,vahingonteon tai minkään muun vastaavan odottamattoman tapahtuman yhteydessä seuranneesta tavaran katoamisesta tai vahingoittumisesta.

 

 

MYYNTIIN EI SAA TUODA

 

Alkoholi- tai tupakkatuotteita, laittomia piraattituotteita, aseita tai räjähteitä, teräaseita, kopioituja tai itse poltettuja CD tai DVD tuotteita, myrkyllisiä aineita, lääkkeitä, palavia tai helposti syttyviä nesteitä, aikuisviihde- tai muita K-18 tuotteita, auton- tai mopon renkaita, rikkinäisiä tai ei CE hyväksyttyjä sähkölaitteita, elintarvikkeita.

Vilma’s Kirpputori pidättää oikeuden poistaa kielletyt tai sopimattomat tuotteet myynnistä.

 

 

MUUTA

 

Hintalaputtomia- ja löytötavaratuotteita säilytämme 14 pv, minkä jälkeen ne siirtyvät Vilma’s Kirpputorin omaisuudeksi.

Pidätämme oikeuden käyttää tuotteittesi kuvia markkinoinnissa ( kotisivuilla,Facebookissa ja myymälässä)Henkilökuntamme neuvoo ja on apuna myyntijaksosi aikana. Toivomme mukavaa ja tuottoisaa myyntiaikaa !